Sonbaharda,Beşiktaş Vadisinde Doğa Yürüyüşü...(Kasım-2011)

Özel Neva İlköğretim Okulu öğrencileri, hafta sonu güzel bir sonbahar etkinliği düzenlediler.6. ve 7. sınıf öğrencilerimizden oluşan yürüyüş grubumuz,şehrimizin doğa harikası olan Beşiktaş Vadisine doğa yürüyüşü gerçekleştirdiler.

Öğrencilerimiz ,Beden Eğitimi Öğretmenlerinin liderliğinde köy yolundan ilerleyip,vadinin içine uzanan patikadan yürüyüşe devam ettiler.Patikanın içerisinde, ormanın doğal güzelliklerini,asırlık ağaçları,dökülen ıhlamur ağaçlarının yapraklarını ve kamp ateşinde pişirilen köftelerin doyumsuz  tadıyla güzel bir doğa yürüyüşünü daha tamamladılar.

27 Kasım Pazar günü de Taraklı'yı geziyoruz.,Karagöl yaylasına yürüyoruz....

Konuyla İlgili Fotoğraflar

Sonbaharda Beşiktaş Vadisi